Resultaten laden ...

Beukenlaan 23 239

40 m2 bedrijfsruimte te huur in Heerhugowaard

Kenmerken

Huurprijs € 365 /maand
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Buitengebied ten zuiden van de spoorlijn Alkmaar-Hoorn

In het unieke complex “De Waerderwerf” in Heerhugowaard bieden wij aan een moderne bedrijfsunit van ca. 40 m² BVO gelegen op de tweede verdieping. Toegang tot de bedrijfsunit is mogelijk via een handige en ruime hellingbaan, geschikt voor bestelbus + aanhanger. U bereikt de centrale ruimte via een automatische slagboom te bedienen met een persoonlijke keytag. De unit is voorzien van een handmatige overheaddeur, heeft een vloerbelasting van 500 kg/m² en een vrije hoogte van ca. 3,60 m¹. Met een overdekte ingang voor efficiënt laden en lossen kan deze unit moeiteloos dienen als hoogwaardige werkplaats, loods, opslagruimte of garagebox.

Huurprijs
€ 365,- per maand, excl. BTW.

Servicekosten
De servicekosten (bijdrage VvE) bedragen € 15,- excl. BTW per maand op basis van een verrekenbaar voorschot met nacalculatie ten behoeve van o.a.:
- Onderhoud gebouw;
- Onderhoud hellingbaan;
- Onderhoud camera beveiliging;
- Schoonmaak sanitaire voorzieningen.

Inhoudsbeschrijving
U bereikt de bedrijfsunit middels de hellingbaan gelegen aan de achterzijde van het complex waarbij u middels de automatische slagboom in de centrale ruimte komt. De bedrijfsunit bevindt zich op de tweede verdieping.

Opleveringsniveau
De bedrijfsruimte wordt in de huidige staat opgeleverd o.a. voorzien van de volgende installaties/voorzieningen.:
- Gevlinderde betonvloer met maximaal 500 kg/m² vloerbelasting;
- Overheaddeur;
- 25A stroomaansluiting;
- Rookmelder;
- Ledverlichting;
- Wandcontactdozen;
- Gemeenschappelijke sanitaire ruimte;
- Camera beveiliging in de centrale ruimte;
- 24/7 toegang met persoonlijke keytag.

Parkeren
Parkeergelegenheid is ruimschoots aanwezig op het voorgelegen parkeerterrein.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid is zeer goed te noemen, centraal in Heerhugowaard gelegen nabij het oude centrum en de nieuwbouwwijk De Draai. De bedrijfsruimte is gelegen nabij de N242 (Middenmeer - Alkmaar). Via de A9 bereikt u eenvoudig Amsterdam.

Kadastrale gegevens
Gemeente: Heerhugowaard.
Sectie: P.
Nummer: 12460 A-83.

Bouwjaar
2024 conform de BAG viewer van het kadaster.

Bestemming
Bij de gemeente Dijk en Waard valt het perceel binnen het bestemmingsplan “De Draai 2019”. Dit houdt in dat het perceel bestemd is voor “maatschappelijk - bedrijvigheid”. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Dijk en Waard of via het Omgevingsloket.

Model overeenkomst
Model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in januari 2015 vastgesteld.

Zekerheidstelling
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting (inclusief de verschuldigde BTW en servicekosten en de daarover verschuldigde BTW*).

*De BTW is uitsluitend bedoeld om de hoogte van de zekerheidsstelling te bepalen en kan niet in de BTW administratie worden opgenomen.

Huurtermijn
Minimaal twee jaar, afwijkende termijnen in overleg.

Aanvaarding
Kan per direct.

BTW
De huurprijs is gebaseerd op het feit dat de huurder het gehuurde blijvend gebruikt of blijvend laat gebruiken voor doeleinden waarvoor een volledig of minimaal een in de Wet op de Omzetbelasting 1968 genoemd percentage recht op aftrek van de omzetbelasting op de voet van artikel 15 van de Wet op de Omzetbelasting 1968.

Indexering
Jaarlijks, voor het eerst een jaar na huuringangsdatum, conform de reeks consumentenprijsindexcijfers (CPI Alle Huishoudens), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek op basis van het meest recente prijsindexcijfer (thans 2015=100).

Huurprijsbetaling
In maandtermijnen bij vooruitbetaling te voldoen.

Voorbehoud
Goedkeuring en gunning eigenaar.

Alle informatie is geheel vrijblijvend en houdt enkel in een uitnodiging tot het doen van een bieding. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan