Resultaten laden ...

Avignonlaan 27

100 - 220 m2 bedrijfsruimte te huur in Eindhoven

Kenmerken

Huurprijs € 30.000 /jaar
Functie Bedrijfsruimte
Wijk / Buurt Achtse Barrier-Gunterslaer
Bedrijventerrein ACHTSE BARRIER

BESCHRIJVING
Representatieve multifunctionele bedrijfsruimte met modern kantoor !

OPPERVLAKTEN
Ca. 220 m2 bedrijfsruimte alsmede ca. 100 m2 kantoorruimte verdeeld over twee bouwlagen.

LOCATIE/LIGGING
Het object is gelegen op bedrijventerrein “Achtse Barrier” dat gesitueerd is in Eindhoven-Noord. Het object ligt nabij de Boschdijk en de Marathonloop, met snelle aansluitingen op de A2/A50/A58 en op korte afstand tot het centrum van Eindhoven. In de directe omgeving zijn onder andere gevestigd Mansveld Electrotechniek, Habilis en ICS gevestigd.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente Woensel, Sectie S, Nummer 3669, Grootte: 3 are en 65 centiare (= 365 m2).

HUURCONDITIES
Huurprijs: € 30.000,00 per jaar t.v.m. BTW.

Huurtermijn: Vijf jaren.

Opzegtermijn: Vijf jaren.

Huurbetaling: Per kwartaal.

Opzegtermijn: Twaalf maanden.

Servicekosten: € 500,00 per jaar t.v.m. BTW ten behoeve van onder-houd van het gezamenlijke buitenterrein aan de voorzijde (Place d’Avignon).

Huurindexering: : Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI reeks CPI-alle huishoudens (2015=100, dan wel meest recente tijdsbasis), gepubliceerd door het (CBS).

Zekerheidsstelling: Bankgarantie of waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur inclusief B.T.W.

BTW: Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het object per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage (90%) blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van B.T.W. Partijen zullen bij de huurovereenkomst opteren voor B.T.W. belaste huur/verhuur. Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig het in de algemene bepalingen ROZ gestelde.

Huurovereenkomst: ROZ-model 2015, huurovereenkomst kantoorruimte en Algemene Bepalingen en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan