Resultaten laden ...

Aphroditestraat 63

570 m2 bedrijfsruimte te koop in Tilburg

Kenmerken

Prijs € 545.000 k.k.
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Redelijk
Wijk / Buurt Industrieterrein Vossenberg I
Bedrijventerrein VOSSENBERG

Algemeen
Het object is gelegen op bedrijventerrein Vossenberg. Dit bedrijventerrein is gelegen in het noordwesten van Tilburg, nabij de gemeentegrens met Dongen. De omgeving kenmerkt zich door een grote diversiteit aan bedrijven, zowel qua grootte als qua activiteiten. Op het bedrijventerrein bevinden zich meerdere grootschalige distributiecentra en bekende bedrijven zoals Nokia, Tesla, Sony, Coolblue, Fuji en Elho. In de directe omgeving van het object bevinden zich tevens diverse kleine- tot middelgrote bedrijfsgebouwen en perifere detailhandelsvestigingen, waaronder Hornbach, Karwei en Praxis, alsmede een Mc Donalds waar het object recht tegenover is gelegen.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid van het bedrijventerrein Vossenberg per auto is uitstekend. Het bedrijventerrein wordt via de Noordwest Tangent ontsloten en heeft directe verbindingen met de snelweg A261 (Tilburg – Waalwijk) en de snelweg A58 (Breda – Eindhoven). Middels de aanleg van twee fietsbruggen vanuit de wijk De Reeshof is het bedrijventerrein ook uitstekend bereikbaar per fiets en openbaar vervoer. Vanuit het centraal station van Tilburg wordt een directe verbinding onderhouden met het bedrijventerrein.

Bouwjaar
Omstreeks 1999.

Vloeroppervlakte:
Bedrijfsruimte : ca. 230 m²
Verdiepingsvloer : ca. 190 m²
Kantoorruimte : ca. 150 m²
Totaal : ca. 570 m²

Bestemming:
Het object valt binnen het bestemmingsplan “Bedrijventerrein Vossenberg 2008”, vastgesteld op 14 juli 2011, waarin het de bestemming “Bedrijventerrein” heeft gekregen met de aanduiding “bedrijf van categorie 4.2”. Binnen deze bestemming zijn bedrijven tussen categorie 3.1 en 4.2 toegestaan. Voor een afschrift van dit bestemmingsplan kunt u contact met ons kantoor opnemen.

Max. vloerbelasting:
Ca. 1.500 kg/m²

Vrije hoogte:
Ca. 5,65 meter, onderkant stalen balken.

Indeling
Entree aan de voorzijde van het kantoor. Diverse kantoorkamers en een doorgang naar de bedrijfsruimte. De bedrijfsruimte is voorzien van een verdiepingsvloer en ook via de overheaddeur aan de straatzijde te bereiken.

Voorzieningen
• Ledverlichting;
• Stadsverwarming;
• Toiletvoorziening;
• Keukenvoorziening;
• Gladde betonvloer;
• Overheaddeur.

Parkeerplaatsen
Diverse parkeerplaatsen op eigen terrein aanwezig.

Kadastrale gegevens
Gemeente : Tilburg
Sectie : F
Nummer : 5464
Grootte : 832 m²

Oplevering
In overleg, vanaf 1 maart 2025 leeg.

Verkoopvoorwaarden
Wij bieden het object aan op basis van onder meer de volgende voorwaarden:
• Uitgangspunt is een zonder BTW belaste levering;
• De kosten verbonden aan de eigendomsoverdracht zijn voor rekening van de koper;
• Instrumenterend notaris is te bepalen door de koper;
• Een bankgarantie/waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom, te storten bij instrumenterend notaris uiterlijk 14 dagen na het ondertekenen van de koopovereenkomst.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan