Resultaten laden ...

Agriport 3 01

118 m2 bedrijfsruimte te huur in Middenmeer

Kenmerken

Huurprijs € 799 /maand
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Bedrijventerrein AGRIPORT A7

Per direct te huur! Mooi gelegen, in het oog springende hoekunit! Met veel raampartijen. Nagelnieuw opgeleverde bedrijfsunit. In totaal 118 m2 verdeeld over 75 m2 begane grond en 43 m2 1e verdieping.
Verdieping kan dienen als kantoorruime of als extra opslag.

De unit is zeer centraal gelegen op slechts paar honderd meter afstand van afrit A7 (Amsterdam - Den Oever)

De unit is voorzien van:

- Elektra en wateraansluiting;
- Betonnen verdiepingsvloer (vloerbelasting 400 kg/m²);
- Raampartijen op de verdieping;
- Glasvezel
- Overheaddeur;
- Separate loopdeur;
- Aansluiting voor toilet aanwezig
- Toiletten op complex voor gezamenlijk gebruik.

Afwijkend opleveringsniveau bespreekbaar.

Huurprijs
Bedrijfsunit: € 799,- per maand, excl. BTW.

Servicekosten: € 111,= per maand.

Inhoudsbeschrijving
Entree tot de bedrijfsruimte middels de loopdeur of overheaddeur. Middels een vuren open trap bereikt u de verdieping die kan dienen als kantoorruimte of opslagruimte.

Parkeren
Huurder krijgt het exclusief gebruik van drie parkeerplaatsen op eigen terrein. Nabij unit meer dan voldoende vrije parkeerplaatsen.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid met de auto en het vrachtverkeer is uitstekend. De afslag naar de A7 (Den Oever – Amsterdam) ligt op nog geen 400 meter van het object. Tevens zijn de omliggende dorpen en steden via de N-wegen zeer goed te bereiken.

Bestemming
Bij de gemeente Hollands Kroon valt het perceel binnen het bestemmingsplan “Agriport 1”. Dit houdt in dat het perceel bestemd is voor “bedrijf t/m categorie 4.2”. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Hollands Kroon.

Zekerheidstelling
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur

Indexering
Jaarlijks op basis van het indexcijfer volgens consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2006 = 100) met dien verstande dat het in artikel 17.1 van de algemene bepalingen genoemde basisjaar “2006=100” voor het prijsindexcijfer wordt gewijzigd in “2015=100”.

Huurprijsbetaling
In maandtermijnen bij vooruitbetaling te voldoen.

Bouwjaar
2023/2024

Alle informatie is geheel vrijblijvend en houdt enkel in een uitnodiging tot het doen van een bieding. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Bestemmingsplan

Bij de gemeente Hollands Kroon valt het perceel binnen het bestemmingsplan “Agriport 1”. Dit houdt in dat het perceel bestemd is voor “bedrijf t/m categorie 4.2”. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Hollands Kroon.

Opleveringsniveau

Casco, stroom en water aanwezig
Met alarminstallatie en rookmelders
Het gehele bedrijventerrein wordt afgesloten door een schuifhek en 24/7 bewaakt middels camera’s aangesloten bij de meldkamer.

Huurcondities

Huurprijs: € 799,- per maand excl. BTW

Huurtermijn: minimaal 3 jaar.

Servicekosten: € 111,- per maand

Aanvaarding: Per direct

Opzegtermijn: 6 maanden

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van 3 maanden huur inclusief BTW.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Ja, is van toepassing

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan