Resultaten laden ...

Afrikalaan 29

1.135 m2 bedrijfsruimte te huur in Den Bosch

Kenmerken

Huurprijs € 96.000 /jaar
Functie Bedrijfsruimte
Wijk / Buurt Bedrijventerrein De Herven
Bedrijventerrein BP DE HERVEN

Locatie
Het object is gelegen op kantoren- en bedrijventerrein De Herven aan de oostzijde van Den Bosch. Dit bedrijventerrein is direct gelegen aan de op- en afritten van de A2 en is hierdoor uitstekend bereikbaar per auto. Ook de bereikbaarheid per openbaar vervoer is uitstekend, er zijn diverse busverbindingen naar het centrum en het NS-Station Den Bosch Oost ligt op circa 2,5 kilometer afstand.

De Herven staat bekend als een modern Tradepark, waar overwegend zakelijke dienstverleners, al dan niet in combinatie met showroom-, opslag- en distributiefuncties, zijn gehuisvest. Kenmerkend voor het bedrijventerrein is de omvangrijke woon- en autoboulevard.

Object
Het complex, waar de beschikbare ruimte onderdeel van uitmaakt, is centraal gelegen op De Herven en heeft een representatieve en moderne uitstraling. De voor verhuur beschikbare unit betreft de voormalige ruimte van Vogel's en is gelegen op de hoek van het complex. De kantoor-/bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van circa 1.135 m² en is onderverdeeld in circa 520 m² kantoorruimte verdeeld over twee bouwlagen, alsmede circa 615 m² bedrijfsruimte.

Opleveringsniveau
De kantoor-/bedrijfsruimte kent een hoogwaardig opleveringsniveau en is onder andere voorzien van:

Kantoorruimte:
- representatieve entree;
- systeemplafond met inbouwverlichtingsarmaturen;
- systeemwanden (voornamelijk in glas uitgevoerd);
- c.v.-installatie met 2 ketels inclusief radiatoren;
- diverse nieuwe airco-units;
- pantry voorzien van inbouwapparatuur (per bouwlaag);
- sanitaire voorzieningen (per bouwlaag);
- brandpreventiemiddelen.

Bedrijfsruimte:
- elektrisch bedienbare overheaddeur;
- heater;
- lichtstraten;
- kraanbaan (250kg);
- opbouwarmaturen;
- brandpreventiemiddelen.

Aan de voorzijde van het object is een reclamezuil gesitueerd die uitstekend zichtbaar is vanaf de Aziëlaan en vanaf het spoor. Een uiting op deze reclamezuil zorgt dan ook voor veel exposure en attentiewaarde voor uw onderneming!

Beschikbaar
In het voorjaar van 2025 beschikbaar.

Parkeren
Aan de voor- en achterzijde van het object zijn diverse parkeerplaatsen gesitueerd.

Bestemming
Naar opgave van de gemeente ’s-Hertogenbosch is het object gelegen in het bestemmingsplan Bedrijventerreinen Treurenberg, Maaspoort, Hambakenwetering, Brabantpoort, De Brand, De Herven en heeft hierin de bestemming Bedrijventerrein en is als zodanig bestemd voor ondernemingen in de categorieën 2 tot en met 3.2 van de bij het bestemmingsplan behorende staat van bedrijfsactiviteiten, alsmede specifieke vorm van ABC-detailhandel.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan