Resultaten laden ...

Havenweg 14

190 - 352 m2 kantoorruimte te huur in Amersfoort

Kenmerken

Huurprijs € 2.695 /maand
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Chromiumweg
Bedrijventerrein Isselt

Kantoorruimte te huur in Amersfoort - Industrieterrein de Isselt!

Op zoek naar een inspirerende werkruimte? Ontdek deze unieke kans om te huren aan de Havenweg 14, waar industriële charme samensmelt met een karakteristiek kantoor. Gelegen in het bruisende industrieterrein de Isselt, biedt dit pand de perfecte omgeving voor jouw bedrijf om te gedijen.
Voor startende ondernemers, bedrijven in de e-commerce of food & beverages -sector of andere bedrijven die aantoonbaar aansluiten bij onze koffiebranderij kunnen rekenen op een huurkorting!

Oppervlakte
Op de begane grond is er 162 m3 en op de tweede verdieping 190 m3 beschikbaar voor kantoorruimte.

Ligging en bereikbaarheid
Industrieterrein de Isselt in Amersfoort geniet van een uitstekende bereikbaarheid, waardoor het een aantrekkelijke locatie is voor bedrijven en ondernemers. Of je nu met de auto, fiets of het openbaar vervoer reist, dit industrieterrein is goed verbonden en gemakkelijk toegankelijk.

Met de Auto: Vanaf de snelweg A1 neem je afslag 13 richting Amersfoort-Noord. Volg vervolgens de borden richting Industrieterrein de Isselt. Het industrieterrein is goed bereikbaar vanuit alle richtingen en biedt voldoende parkeergelegenheid voor zowel medewerkers als bezoekers.

Met de Fiets: Voor degenen die per fiets reizen, zijn er verschillende fietsroutes die leiden naar Industrieterrein de Isselt. Amersfoort staat bekend om zijn fietsvriendelijke infrastructuur, waardoor het gemakkelijk en veilig is om per fiets te pendelen naar het industrieterrein.

Met het Openbaar Vervoer: Industrieterrein de Isselt is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Verschillende buslijnen bedienen het gebied en er is een nabijgelegen treinstation, waardoor het industrieterrein gemakkelijk bereikbaar is voor werknemers die met het openbaar vervoer reizen.

Kortom, de uitstekende bereikbaarheid van Industrieterrein de Isselt maakt het een ideale locatie voor bedrijven die op zoek zijn naar een strategische en goed verbonden vestigingsplaats in Amersfoort.

Parkeren
Parkeerplekken zijn eventueel beschikbaar in overleg. Ook is er genoeg ruimte om auto’s te parkeren in de buurt.

Bestemmingsplan
Voor het actuele bestemmingsplan kunt u het bestemmingsplan van de Gemeente Amersfoort lezen.
Kantoren zijn hier toegestaan.

Opleveringsniveau
De kantoorruimte wordt opgeleverd als te zien op de foto’s.

Huurcondities

Huurprijs: € 2.695,- per maand excl. BTW

Huurtermijn: 6 tot 30 maanden.

Servicekosten: € 200,00 per maand (exclusief voorschot gas en elektra)

Aanvaarding: Per direct en door gunning van verhuurder

Opzegtermijn: 6 maanden

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van 3 maanden huur inclusief BTW.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Ja, is van toepassing

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan