Resultaten laden ...

Plein van Zuid 24

206 m2 winkelruimte te huur in Soest

Kenmerken

Huurprijs € 1.700 /maand
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt De Bunt

In het winkelcentrum Soest-Zuid komt beschikbaar een netto-oppervlakte van 103 m2. De winkel is uitgevoerd met een pantry voorzien van warm- en koud water met close-in boiler, toilet met fonteintje.

Het winkelcentrum Soest-Zuid is in de loop der jaren een volwaardig gebied geworden waar mensen gezellig shoppen, elkaar ontmoeten en je op één plek al je boodschappen kunt halen. Het one-stop-shopping gaat hier zeker op.

Ligging
Het moderne winkelpand is gelegen naast o.a. het Kruidvat, Parfumerie Beauty K en tegenover het druk bezochte parkeerterrein alsmede de Jumbo. De winkelruimte verkeert in zeer goede en volledige staat en heeft een royale etalage.

Vloeroppervlak
Van het complex is een NEN 2580 meetrapport beschikbaar.
De winkelruimte kent een frontbreedte van circa 10,5 m¹.

Aanwezige voorzieningen
• systeemplafond met verlichting;
• c.v. ketel met radiatoren;
• toilet en pantry.
Overname (geheel of gedeeltelijk) van de in het pand aanwezige inventaris is bespreekbaar.

Parkeergelegenheid
In de directe omgeving alsmede direct voor de winkel zijn voldoende onbetaalde parkeerfaciliteiten aanwezig (blauwe zone). De winkel is gelegen direct aan het parkeerterrein aan de achterzijde van het kernwinkelcentrum van Soest.

Huurbetaling
De huurbetalingsverplichting dient per maand vooruit betaald te worden door middel van een automatische incasso.

Servicekosten
Huurder dient de meters betreffende gas, water en elektra op haar naam te doen stellen en het verbruik rechtstreeks te voldoen aan de desbetreffende openbare nutsbedrijven.

Huurtermijn
5 jaar met 5 optiejaren, waarbij een opzegtermijn wordt gehanteerd van 12 maanden. Een afwijkende huurtermijn is bespreekbaar.

Aanvaarding
Het object is in overleg tussen partijen te aanvaarden. Oplevering op korte termijn is eventueel mogelijk.

Waarborg
Bij ondertekening van de huurovereenkomst wordt een bankgarantie verlangd ter grootte van drie maanden huurbetalingsverplichting inclusief BTW.

Huurprijsindexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal géén daling ondergaan.

Huurovereenkomst
De op te stellen huurovereenkomst is conform de overeenkomst die door de Raad voor Onroerende Zaken is vastgesteld en zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) met de bijbehorende algemene bepalingen.

Bestemming
Het vigerende bestemmingsplan “Soest Midden en Zuid" van de Gemeente Soest geeft aan dat de gronden bestemd zijn voor het gebruik als Centrum-2, derhalve is de winkelruimte uitermate geschikt voor het gebruik als ruimte voor detailhandel en dienstverlening.

Gunning
De verhuurder behoudt zich het recht van gunning voor.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan