Resultaten laden ...

Markt 16

123 m2 horeca te huur in Wageningen

Kenmerken

Huurprijs € 45.600 /jaar
Functie Horeca
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Oude Stad Binnenstad

Bienvenue au bistrot!
Bij Bistro Balthazar waant u zich in Frankrijk. Gasten genieten hier van een authentieke Franse menukaart, een uitgebreide selectie aan heerlijke wijnen en Franse chansons.
Bistro Balthazar opende medio 2021 zijn deuren en heeft zich ondanks de start tijdens de coronapandemie de afgelopen jaren bewezen. Het bedrijf heeft een goede reputatie, wat duidelijk blijkt uit de mooie beoordeling op Google Reviews, met een indrukwekkende score van 4.5 sterren.

Meer dan instapklaar
Bistro Balthazar staat goed op de kaart in Wageningen en daarbuiten, maar is ook buitengewoon toekomstbestendig door de gepleegde investeringen. In 2021 is een volledig nieuwe bedrijfskeuken geplaatst voorzien van alle benodigde installaties voor een professionele werkomgeving. Ook de bar, de plafonds met hoogwaardige geluidsisolatie en de vloeren in het restaurant zijn in 2021 vernieuwd. De haar en het interieur dat uitstekend aansluit bij het Franse concept geeft het restaurant haar aangename ambiance.

Het object:
Met zijn prachtige Franse uitstraling heeft het pand een sfeer van elegantie en charme. Er is duidelijk aandacht besteed aan de investeringen in het verleden, wat zicht vertaalt in een moderne keuken en een warm en gezellig restaurant. Het restaurant bevindt zich dan ook in een uitstekende staat, waardoor het een aantrekkelijke locatie is voor nieuwe ondernemers.
De indeling is zeer courant te noemen: bij binnenkomst betreedt men direct het restaurant., waarbij sfeervolle haard zitplaatsen zijn gecreëerd. Door de gehele rechterzijde te benutten voor zitplaatsen wordt optimaal gebruik gemaakt van de ruimte/ Aan de linkerzijde is de baar aanwezig. Verder naar achteren bevindt zich een tweede deel van het restaurant. Hier bevinden zich ook de bedrijfskeuken en toiletten. Daarnaast beschikt het object over een kelder met een oppervlakte van circa 15m2.

De ligging:
Wageningen is een stad en gemeente in de provincie Gelderland met circa 41.000 inwoners. De oude vestingstad ligt strategisch tussen de Veluwe en de Betuwe, waardoor het wordt omarmd door weelderige natuur en geliefde wandelroutes.
Bistro Balthazar geniet een uitstekende bereikbaarheid, op slechts 3 minuten afstand van de N225. Binnen een kwartier zijn plaatsen als Rhenen en Bennekom te bereiken, terwijl steden als Veenendaal en Ede binnen een half uur per auto bereikbaar zijn.

Vraagprijs bedrijfsexploitatie:
De vraagprijs voor de bedrijfsexploitatie bedraagt € 110.000,-- De bedrijfsexploitatie omvat de gehele inrichting en inventaris, huurdersbelangen en goodwill.

Huurprijs:
De huurprijs zal bij ingangsdatum € 45.600,- exclusief btw per jaar bedragen.

Aanvaarding:
In overleg.

Bestemming:
Het object valt onder de bepalingen van het bestemmingsplan “Stadscentrum 2003”. De geldende bestemming is “Centrumvoorzieningen II”, met een gebiedsaanduiding die onder andere het gebruik toestaat als:
- Detailhandel;
- Ambachtelijke bedrijven;
- Horeca;
- Dienstverlenende bedrijven.

Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen via ons kantoor of bij de gemeente Wageningen, danwel via de website omgevingswet.overheid.nl.

Bent u de ondernemer die op zoek is naar een veelbelovend horecaconcept?
Maak een afspraak, en proef het zelf!

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan