Resultaten laden ...

Aweg 8

164 m2 horeca te huur in Groningen

Kenmerken

Huurprijs € 1.970 /maand
Vraagprijs exploitatie € 49.500
Servicekosten € 50 /maand
Functie Horeca
Horecagebied Ja
Overname Personeel Nee
Contract Type Direct
Wijk / Buurt Schildersbuurt
Bouwjaar 1902
Aantal bouwlagen 2
Typische oppervlakte bouwlaag 164 m²

Overname exploitatie: € 49.500,-

Dit sfeervolle en knusse lunchcafé is gelegen aan A-weg te Groningen. Deze locatie op een kruising van wegen en te midden van een grote ”OV-hub”, zorgt dat de locatie de gehele dag door bruisend is. De bussen rijden echter wel op afstand van het pand in het midden van de straat. Daarmee is de ligging prima te noemen; Aan het begin van het stadscentrum, de eerste landelijke ketens liggen direct tegenover het object. Gewoon een prima bereikbare plek voor een zaak met potentie!

De huidige eigenaren hebben deze locatie recent opgestart en verder uitgebouwd. De perfecte “score” uit de google reviews laat zien dat dit concept bijzonder wordt gewaardeerd. Echter privéomstandigheden doen hen nu besluiten om een stap terug te doen en daarmee de zaak te verkopen.

Daarmee ligt er een mooie kans voor een nieuwe ondernemer. Deze zaak staat er netjes bij, kent een bijzonder goede naam en is prima gelegen. Het terras dat zomers vol in de zon ligt is een kers op de taart. Wij nodigen u graag eens uit om de zaak te komen bezichtigen.

BEDRIJFSCONCEPT
Dit lunchconcept staat nog aan het begin van haar bestaan, men is in 2022 gestart met het exploiteren van dit leuke lunchcafé. Door in eerste instantie deze exploitatie te combineren met werkzaamheden elders, heeft men gepoogd in fasen de exploitatie op te bouwen. Onvoorziene privéomstandigheden zorgen ervoor dat er andere keuzes gemaakt dienen te worden. De exploitatie is daarom nog niet tot volle wasdom gekomen. Wel heeft men dit sympathieke lunchconcept een goede start gegeven met o.a. een gelikte websites en voldoende social media-aandacht.

In de korte tijd dat men open is, heeft men wel een behoorlijk schare vast gasten weten te scheppen. Met name de reacties op verschillende reviewsites zijn unaniem positief. Op Google weet men zelfs de prefecte score te behalen, iets dat vrij uitzonderlijk is. Dit bewijst naast het bestaansrecht van deze zaak, ook dat het voor een derde simpelweg interessant is deze zaak over te nemen en zo deze goede naam verder uit te bouwen. Uiteraard behoort een eigen concept eveneens tot de mogelijkheden, waarbij een bezorg variant zeker aan te bevelen valt.

INDELING
Men loopt de zaak binnen vanuit het zonnige terras, dat over zowel een gevel als eilandgedeelte beschikt. Wat opvalt is de sfeervolle inrchting die met zorg is uitgekozen voor deze locatie. Verder naar achteren is een zeer ruime keuken voorhanden, met alle benodigde apparatuur. Tevens heeft men de beschikking over een koelcel en enige opslagruimte. Halverwege de zaak is een toilet gesitueerd met daarvoor een trapopgang naar de misschien wel nog sfeervollere verdieping. Met name de hoge plafonds met ornamenten, gecombineerd met de frivole inrichting, zorgen hiervoor. Ook hier is een toilet aanwezig. Tot slot is er een ruime zolder, ideaal voor opslag.

De oppervlakten van het object zijn als volgt:
Eetruimte BG ± 35 m²
Keuken ± 32 m²
Spoelkeuken ± 14 m²
Toiletten BG ± 4 m²
Opslag + koelcel ± 14 m²
Eetruimte verdieping ± 29 m²
Toiletten & overig verdieping± 4 m²
Zolder ± 32 m²
=======================================
Totaal ± 164 m²

HUUR & OPLEVERING
- Oplevering in de huidige staat;
- Huurovereenkomst: ROZ- model
- Huurperiode: 5 jaar
- Verlenging: Telkens met 5 jaar
- Opzegtermijn: 1 jaar
- Waarborgsom: ter grootte van 3 maanden huur, te vermeerderen met BTW.

TECHNISCHE GEGEVENS
Hieronder staat een overzicht van de installaties die in het object te vinden zijn:

Vetvangput : Ja
Krachtstroom : Ja
Rioolaansluiting : Ja
CV : Ja
Afzuig installatie : Ja
Airconditioning : Nee
Luchtventilatie : Ja
Koel- vriescel : Ja
Beveiligingsinstallatie : Ja
Lift : Nee
Precarioheffing terras : Ja

Bovenstaande gegevens zijn met zorg samengesteld en naar onzes inziens juist vermeld. De informatie is deels door de opdrachtgever verstrekt, wij gaan er van uit dat deze informatie correct is. De aanbieding is informatief. Door ons wordt geen aansprakelijkheid aanvaard omtrent de inhoud van deze presentatie. Belanghebbenden kunnen geen rechten aan deze gegevens ontlenen.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan