Resultaten laden ...

1e Wijkstraat 0 ong

350 m2 bedrijfsruimte te huur in Arnhem

Kenmerken

Huurprijs € 25.000 /jaar
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Spijkerbuurt

Algemeen:
Gelegen middenin het levendige Spijkerkwartier te huur deze ruimte met vele mogelijkheden!

Oppervlakte:
Voor de verhuur is beschikbaar ca. 350 m².

Opleveringsniveau:
Het object wordt casco, in de huidige staat opgeleverd.

Ligging:
Het object bevindt zich aan de 1e Wijkstraat welke parallel loopt met de bekende Steenstraat en een zijstraat is van de Spijkerlaan.

Het object ligt om de hoek van de Spijkerlaan ter hoogte van de COOP-supermarkt, de Spijkerlaan wordt verder gekenmerkt door een mix van horecazaken -zoals het Turks restaurant De Blauwe Hoek en de Sound & Soul Foodbar- en winkels.

Bereikbaarheid:
Het object is met de auto goed bereikbaar. In combinatie met het station Velperpoort en diverse bushaltes welke op slechts enkele minuten lopen zijn gelegen, is de bereikbaarheid optimaal te noemen.

Tegenover het object bevindt zich een ruime openbare parkeerplaats (betaald) en verder zijn er in het hele Spijkerkwartier zijn langs de weg parkeervoorzieningen (betaald).

Huurprijs:
€ 25.000,-- per jaar , te vermeerderen met BTW.

Aanvaarding:
In overleg.

Bestemming:
De locatie valt onder het vigerende bestemmingsplan ‘Spijkerkwartier-Boulevardkwartier-Spoorhoek’ met bestemming ‘Centrum’ op basis waarvan de gronden zijn bestemd voor gebouwen waarin op de begane grond: wonen, maatschappelijke functies, dienstverlening (met uitzondering van horeca), bedrijven, detailhandel en publiekgerichte kantoren worden toegelaten.