Resultaten laden ...

Professor Rutgersstraat 16

110 m2 winkelruimte te huur in Vlaardingen

Kenmerken

Functie Winkelruimte
Wijk / Buurt Zuidbuurt

Per direct komt een winkelruimte gelegen aan de Professor Rutgersstraat 16-18 te Vlaardingen beschikbaar voor de verhuur. Het object is nabij gelegen het winkelcentrum aan de Dr. Wiardi Beckmansingel en uitermate geschikt voor detailhandel.

BEDRIJFSRUIMTE
De bedrijfsruimte is in totaal ca. 110 m2 groot. De winkelruimte is gelegen op de begane grond en onder meer voorzien:
• Betonnen vloer;
• Airco;
• Tl-verlichting.

Bij het object is voldoende gelegenheid tot openbaar parkeren.

BOUWJAAR
Het pand is in 1963 gebouwd.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen in de wijk “Westwijk” direct nabij het wijkwinkelcentrum aan de Dr. Wiardi Beckmansingel. In de directe nabijheid zijn dan ook landelijke en regionale retailers zoals Dirk, Aldi, Kruidvat, Albert Heijn, apotheek Westwijk en diverse horecagelegenheden gelegen. Tevens zijn er 2 scholen op loopafstand gelegen.

Via de Marathonweg is een goede ontsluiting naar de Rijksweg A20 aanwezig. Tot slot is op loopafstand bushalte Erasmusplein gelegen. De bus route biedt directe verbinding met de metrolijn Hoek van Holland-Rotterdam. Hierdoor is de ontsluiting met het openbaar vervoer zeer goed te noemen.

BSTEMMING
De voor Centrum -1 aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a. detailhandel, zoals nader geregeld in 5.3;
b. dienstverlening , zoals nader geregeld in 5.3;
c. horeca, zoals nader geregeld in 5.3
d. wonen, zoals nader geregeld in 5.3;

5.3 Specifieke gebruiksregels
a. Detailhandel en dienstverlening zijn uitsluitend toegestaan op de begane grond laag.
b. Detailhandel in de vorm van afhaal-/bezorgrestaurant is niet toegestaan.
c. Bij detailhandel is horeca toegestaan, mits het horecagedeelte maximaal 9 zitplaatsen bevat, het horecagedeelte beperkt in omvang is in
verhouding tot de oppervlakte van de totale winkel, in het horecagedeelte geen alcoholhoudende dranken worden verstrekt, er geen
speelautomaten aanwezig zijn en er hooguit op beperkte schaal eet- en drinkwaren worden verstrekt die in relatie staan tot het assortiment
van de winkel (uitgezonderd grootwinkel-bedrijven).
d. Uitsluitend ter plaatse van de aanduiding 'supermarkt' is een supermarkt toegestaan, waarbij het totale vloeroppervlakte van de supermarkt
niet meer mag bedragen dan is aangegeven volgens de aanduiding 'maximum vloeroppervlakte; wvo (m2)'.
e. Wonen is uitsluitend toegestaan op de verdiepingen boven de begane grond laag.
f. Ter plaatse van de aanduiding 'horeca van categorie 3' is uitsluitend horeca in de categorie 3 toegestaan, met uitzondering van horeca mede
gericht op sport en/of spel, zoals een snooker-/ pool-/ biljartcentrum.

HUURPRIJS
De huurprijs van het object bedraagt € 1.650,- per maand exclusief BTW.

SERVICEKOSTEN
Geen. Huurder dient voor eigen rekening en risico zorg te dragen voor de contracten met de desbetreffende nutsbedrijven en overige instanties.

BESCHIKBAAR
Het object is per direct beschikbaar.

HUURGARANTIE
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief BTW.

HUURINGANGSDATUM
In overleg.

HUURTERMIJN
5 jaar met een aansluitende verlengingsperiode van telkens 5 jaar. Andere termijnen zullen ten alle tijden met de eigenaar besproken dienen te worden. Een kortere huurperiode is bespreekbaar.

HUUROVEREENKOMST
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken met bijbehorende Algemene Bepalingen is vastgesteld in februari 2015.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijs index (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

COURTAGE
Indien door bemiddeling van GW Makelaars bij dit object een transactie tot stand worden gebracht, dan zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

VOORBEHOUD
Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw.

ALGEMEEN
De informatie omtrent voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door GW Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.