Resultaten laden ...

Weg der Verenigde Naties 1

387 m2 kantoorruimte te huur in Utrecht

Kenmerken

Huurprijs € 200 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Welgelegen, Den Hommel

Het HNK gelooft er sterk in dat mensen het best kunnen werken in een omgeving die tegelijkertijd inspirerend als professioneel is. Een goede sfeer mag daarin niet ontbreken. Zo zijn alle HNK locaties voorzien van de beste service: zeer comfortabele werkplekken en kantoorruimten, een fijne koffiebar en een HNK locatiemanager.

HNK Utrecht West is gelegen in misschien wel de meest creatieve wijk van de stad. De inwoners zijn ondernemend en ontwikkelen veel initiatieven. Verbinding staat centraal bij HNK. Zo komen huurders geregeld samen in het 'sociale hart' om tot goede en innoverende ideeën te komen. Hier kan je niet alleen terecht voor een formele of informele bespreking met collega's, maar het is ook mogelijk om hier rustig te werken of om via de receptie een lunch te verzorgen voor een klant die op bezoek komt. Wat ook bijdraagt aan de verbindingsdroom van HNK is het feit dat binnen HNK ruimte is voor ondernemers van verschillende grootten: zzp’ers, scale-ups en grotere bedrijven kunnen hier terecht om verder te ontwikkelen en te groeien.

Kortom: HNK Utrecht West is dé plek voor (duurzame) ondernemers om elkaar te ontmoeten.

Locatie
HNK Utrecht is gelegen pal aan de Weg der Verenigde Naties de belangrijkste invalsroute vanaf de Rijksweg A2 naar het centrum van Utrecht. Aan de achterzijde van het object loopt de Kanaalweg langs het Merwedekanaal met aan de overzijde het imposante Muntgebouw. Binnen vijf minuten lopen kan worden genoten van alles wat het park Oog in Al heeft te bieden.

Beschikbaarheid:
Momenteel is er ca. 387 m² v.v.o. kantoorruimte beschikbaar gelegen op de 3de verdieping.

Huurprijs:
Kantoorruimte: € 200,- per m² v.v.o. per jaar

Servicekosten:
€ 90,- per m² v.v.o. per jaar

Parkeren:
De parkeernorm is 1:45 m² v.v.o.

Faciliteiten:
- Bemande receptie;
- Elektrische deelauto's;
- Deelfietsen;
- Co-working zone;
- HNK app;
- Meeting rooms.

Energielabel A.