Resultaten laden ...

Westerstraat 21

500 m2 bedrijfsruimte te koop in Roden

Kenmerken

Prijs Op aanvraag
Functie Bedrijfsruimte

Te koop: het kleinschalige politiebureau in het centrum van Roden, gelegen schuin tegenover het grote parkeerterrein aan de Westerbaan, op steenworp afstand van de winkels.

De omgevingsbebouwing bestaat uit voornamelijk woningen, zowel grondgebonden als appartementengebouwen, alsmede een huisartsenpraktijk. Aan het parkeerterrein zijn diverse supermarkten gevestigd

Het gebouw, bestaande uit begane grond en één verdieping, stamt uit 1991 en is opgetrokken in metselsteen met plat dak. De perceelgrootte is 10 are en 30 ca (1.030 m²).

Aan de achterzijde van het gebouw bevindt zich een afgesloten eigen parkeerterrein met een overdekte stalling voor 5 auto’s, een drietal cabines, in gebruik als berging/werkplaats en een fietsenstalling. Op maaiveld zijn nog 5 parkeerplaatsen beschikbaar, aan de voorzijde bevindt zich één parkeerplaats, thans voorbehouden aan mindervaliden.

Op de begane grond bevinden zich de receptie, alsmede diverse kantoor- en facilitaire ruimten. Op de 1e verdieping bevinden zich de kantine annex vergaderruimte en verder enkele kantoorruimten. Hier bevindt zich ook de technische ruimte met een Remeha cv-ketel (bouwjaar 2014) en boiler. Het gebouw beschikt niet over een luchtbehandelingsinstallatie.

Het gebouw heeft een totaal verhuurbaar vloeroppervlak van 500 m², nagenoeg gelijk verdeeld over de beide bouwlagen. De garages zijn daarin niet meegenomen.

Het gebouw beschikt niet over een personenlift en heeft een energielabel A (geldig tot 8 oktober 2030).

De huidige bestemming biedt ruimte voor maatschappelijke voorzieningen, waaronder volgens de begrippenlijst wordt verstaan: educatieve, (sociaal-)medische, (sociaal-)culturele, levensbeschouwelijke, sport- en recreatieve voorzieningen, kinderopvang en voorzieningen ten behoeve van openbare dienstverlening, alsook ondergeschikte detailhandel en horeca ten dienste van deze voorzieningen;

Het gebouw zal leeg en vrij van gebruik worden geleverd.